->
  • sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Spande

Palletering af koniske dåser og spande i plastik eller metal, kan være meget vanskeligt. Vores pallelaster skubber forsigtigt de koniske spande og dåser ud på pallen - uden at "hive dem ved håret". Derved risikerer man ikke, at spandene bliver skæve eller låget ryger af.

Ring til os på +45 5838 2193 og lad os få en snak om jeres produkter og jeres behov.

Nedenfor, kan du læse mere om vores maskine, der er specialdesignet til at palletere koniske dåser og spande.

MK4

Palleteringsrobot til koniske spande i plast eller metal

Koniske spande giver udfordringer både hvad angår kapacitet, sikkerhed og manuel håndtering når disse skal placeres på paller.
 
Mange af vores kunder har forsøgt at løse opgaven med komplicerede og dyre gribehoveder, som løfter spandene med vakuum, men det giver ofte problemer med at spandene bliver skæve, vælter eller kommer til at stå ustabilt på pallen.
 
Derfor har vi udviklet en pallelaster, der uden at løfte produkterne "ved håret" kan løse denne type opgaver, og hvor produkterne skånsomt bliver sat på pallen i det ønskede pallemønster.

Rigtig mange af vores kunder får kundetilpassede løsninger og i 2016 udviklede vi i samarbejde med den australske malingproducen, Dulux, et automatisk formatskifte til maskinen. Det betyder, at istedet for at skulle stoppe hele produktionen og manuelt skifte til en anden produktstørrelse, kan det hele ske ved at trykke på èn knap.

Se video af "Dulux maskinen" og det automatiske format skifte her 

Tekniske Data

  • Kapacitet: Op til 4 rækker/min.
  • Indløbshøjde: Fra 600 mm
  • Udløbshøjde: 0 mm
  • Max. fuldpalle højde: 1600 mm inkl. palle 

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.