• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Fuld fart på hos Dan Palletiser

 

Med den store værdi, der for virksomhederne ligger i at erstatte den manuelle håndtering med automatiserede løsninger, er det ifølge COO Simon R. Sørensen indlysende, at flere og flere virksomheder vil have automatiseret deres palletering.

Med store projekter igangsat og nogle i udviklingsfasen er der nok at se til for Dan Palletiser. Og ifølge Dan Palletisers COO er der ikke noget at sige til, at flere og flere virksomheder efterspørger den store værdi, den automatiserede palletering kan tilføre dem.

– Vi har gang i rigtig mange spændende projekter i øjeblikket, både inden for og uden for landets grænser. Så man kan roligt sige, at der er godt gang i hjulene, lyder det fra Simon R. Sørensen.

Han glæder sig over den store efterspørgsel på de danske palleteringssystemer, både fra Danmark og resten af Europa, hvor der i øjeblikket er flere større projekter i gang med Dan Palletiser ved roret. I øjeblikket er der blandt andet et stort robotanlæg til et polsk kyllingeslagteri under test på værkstedet i Vemmelev. Projektet er udviklet i samarbejde med BILA, som leverer selve robotcellen, mens Dan Palletiser leverer transportsystemet.

– Vi har været på det polske marked de sidste 20 år og har et stærkt og etableret brand der i dag. Og vi mærker stor interesse fra det polske marked i øjeblikket. Vi har også lige fået et andet stort projekt i Polen, hvor vi skal levere palleteringsanlæg på to forskellige lokationer.

Kæmpe værdi i automatiseret palletering

Det er imidlertid ikke kun det polske marked, der trækker i Dan Palletiser. Også i Danmark er der flere projekter på tegnebrættet, ligesom også England, Holland og de baltiske lander efterspørger det danske palleteringssystem. Og det er ikke så underligt med tanke på den store gevinst, der er i at automatisere palleteringen, siger Simon R. Sørensen.

– Ved at automatisere kan man køre i døgndrift uden bemanding, så med vores system fjerner vi både lønomkostninger, men også en sundhedsrisiko, fordi vi med vores løsninger skaber et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, som i stedet for manuel palletering kan løse mere værdiskabende opgaver, forklarer han om den værdi, Dan Palletiser skaber for deres kunder.

– Der er en enormt stor lønsomhed at opnå ved at automatisere palleteringsprocessen – for det forbedrer ikke blot arbejdsmiljøet, men øger også virksomhedens effektivitet og kapacitet.

Sideløbende med den store salgsaktivitet har Dan Palletiser også travlt med et andet større projekt hjemme i Vemmelev. De nuværende to afdelinger bliver nemlig lagt sammen til én stor afdeling, når virksomheden i slutningen af april måned flytter sammen i større lokaler på Industrivej i Vemmelev.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.