->
  • sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Dan Palletiser på Foodex 2018

Det er ikke kun herhjemme, det er blevet sværere at skaffe arbejdskraft til industrien. Også i Storbritannien mærker man til udfordringerne.

I midten af april rejser Simon R. Sørensen til Birmingham, når Foodex 2018, Storbritanniens største messe inden for produktion, pakning og logistik i føde- og drikkevareindustrien, afholdes.

Her er han sammen med en række øvrige repræsentanter fra bl.a. den europæiske fødevareindustri, automatiseringsbranche og uddannelsesinstitutioner inviteret til at være en del af et ekspertpanel, som på messens hovedscene skal tale om potentialet i et øget brug af automatik i den britiske føde- og drikkevareproduktion.

– England har i lang tid været et af vores største udenlandske markeder, men faktisk har Storbritannien et af Europas laveste forbrug af robotter og automatik i produktionsbrancherne, fortæller Dan Palletisers COO og tilføjer:

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg med mit indlæg kan være med til at åbne briternes øjne for alle de fordele og udviklingsmuligheder, der er ved øget automatisering. Og måske endda være med til at vende den tendens.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.