• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Ny VP Sales

Velkommen hjem

Vi har den 1. marts budt velkommen til vores nye VP Sales Simon Rune Sørensen – eller skulle vi hellere sige velkommen hjem!
Simon er tilbage i firmaet, efter 8 år som bl.a. selvstændig i branchen og han kender derfor firmaet, vores maskiner og løsninger samt branchen rigtig godt. Simon glæder sig til, sammen med resten af Dan Palletiser, at hjælpe vores nuværende og kommende kunder med at optimere og effektivisere deres proceslinjer.

Simon har i sin tid hos Dan Palletiser tidligere været bl.a. både servicemontør, service chef og projekt chef, så han har derfor indgående kendskab til vores maskiner, firmaet og hele flowet. Privat bor Simon i Sorø, men han har hele verden som sin hjemmebane, i det han har rejst verden rundt og solgt løsninger til industrien.

Simon kan kontaktes på telefon 2269 2199 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Simon

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.