• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

På vej mod topformen

Dan Palletiser går det nye år i møde med optimisme efter en vellykket effektiviseringsproces, som har betydet ordretilgang og ansættelse af flere medarbejdere.

Det har mildest talt været et begivenhedsrigt år i Dan Palletiser. Men når vi her inden årets udgang skal gøre status, er den heldigvis med positivt fortegn, og efter en vellykket effektiviseringsproces er Dan Palletiser ved at være tilbage på sporet som en styrket og sund forretning.

I starten af juli blev Dan Palletiser opkøbt af automatiseringsvirksomheden BILA, og i dag – knap et halvt år efter – er vi ved at finde vores ståsted i den nye familie. Og hjulene er ved at komme godt op i omdrejninger på fabrikken i Vemmelev.

– På det halve år, der er gået siden BILAs overtagelse, har vi fået styrket vores markedsposition, og vi oplever en støt ordretilgang og stor interesse for vores produkt, både herhjemme, men i høj grad også fra udlandet, lyder det fra COO Simon R. Sørensen, som tilføjer:

– Det er en fantastisk måde at runde året af på efter et lidt for spændende første halvår af 2017.

Behov for flere medarbejdere

Dan Palletiser har netop lukket to større palleteringsordrer til henholdsvis Sverige og Norge, og i England har vi for nylig ansat en sælger, som skal arbejde sammen med vores salgskoordinator derovre.

– England var ubetinget vores største marked før i tiden, og nu satser vi stort på det igen. Vi forventer et seriøst ordreboost fra det engelske marked, og det betyder også, at vi får behov for at skulle ansætte flere nye medarbejdere i starten af det nye år, fortæller Simon R. Sørensen.

Allerede på nuværende tidspunkt har Dan Palletiser behov for forstærkning som følge af den store fremgang og søger pt. to projektledere, tre programmører til serviceafdelingen samt en sælger til det svenske marked.

– I år har fokus været på vores kerneprodukt, som er palleteringssystemer, men i 2018 vil vi også fokusere mere på den bredere produkt-pallette, blandt andet vores serviceforretning, som er blevet udvidet efter BILAs opkøb. Samtidig vil vi også i det nye år koncentrere os mere om det danske marked, som vi har forsømt en smule på grund af den store efterspørgsel fra udenlandske kunder, fortæller Simon R. Sørensen.

DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.