• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

DAN-Palletiser

Privatlivspolitik Dan Palletiser A/S

I vores Privatlivspolitik for Dan Palletiser A/S finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

1. Generelt

1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos Dan Palletiser A/S, eller når du besøger vores website www.dan-palletiser.dk

2. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev 
CVR nr. 38776746


2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos Dan Palletiser A/S, kan du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 5838 2193.

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Dan Palletiser A/S. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

3. Website og cookies

3.1. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/ ) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3.2. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.3. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
• Google Analytics
• Google Adwords
• Facebook
• Linkedin

3.4 Som nævnt i pkt. 3.1. benytter vi Google Analytics-cookies for at give os indsigt i, hvordan de besøgende benytter vores website. Vi deler ikke denne data med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

3.5. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke): https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3.6. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

4. Indsamling af personlige oplysninger

4.1. Er du kunde eller kontakter du os igennem websitet, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn, land, mobilnummer og email-adresse.
4.2. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.
4.3. Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

5. Behandling af personlige oplysninger

5.1. Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

5.2. Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

5.3. Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

5.4. Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:
   •   Fremsende ordrebekræftelse, adgangskoder og brugervejledninger til dig
   •   Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
   •   Udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
   •   Håndtere administration af kundeforholdet til dig
   •   Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail.

6. Deling af dine personoplysninger

6.1. Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

6.1.2. Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

7. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

7.1 Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

8. Beskyttelse af personoplysninger

8.1. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

8.2. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

8.3. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

8.4. I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

9. Sidst opdateret

9.1. Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 19. november 2018

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Professionelt håndværk og stolte traditioner

I årtier har vi med stolthed leveret løsninger baseret på solidt og veludført håndværk af høj kvalitet - alt dette er repræsenteret i vores navn og logo.

En lang tradition for førsteklasses og professionelt håndværk sikrer vores kunder gode og gennemprøvede løsninger, som er udviklet med fokus på høj effektivitet og enkel vedligeholdelse.

Stærk ledelse og stærk virksomhedskultur

Vores ambition er at være verdens førende leverandør af palleteringssystemer – fra idé til virkelighed.

DAN-Palletisers tekniske personale har tilsammen mere end 200 års erfaring i udvikling og vedligeholdelse af vores kerneområde – palleteringsløsninger. Alt dette, sammenholdt med de rette medarbejdere, med de rette færdigheder og den rette indstilling, danner basis for at vi kan udvikle vores produktprogram baseret på godt håndværk.

Vi fokuserer på at imødekomme kundernes individuelle krav til palletering og andet internt transportudstyr for at opnå en optimal løsning – uanset hvilke udfordringer vi sammen med vores kunde står overfor.

Udfordringerne, og dermed efterspørgslen efter palleteringsløsninger, kan skyldes et ønske om at minimere produktionsomkostningerne og sikre en øget produktionskapacitet.

Der kan også være tale om krav til high volume produktion, et ønske om bedre logistik og effektivitet eller f.eks. ændringer for at kunne overholde specifikke regler inden for arbejdsmiljølovgivningen.

Fra Idé til virkelighed

01 I praksis betyder det, at vi benytter vores mangeårige erfaring til at sikre vore kunder de mest optimale palleteringsløsninger.

02 Vores professionelle personale konverterer gode ideer til rigtige layouts. Når kunden har godkendt forslaget, udarbejdes en produktionsordre.

03 Herefter sørger kvalificerede teknikere og projektledere for at styre ordren igennem de forskellige produktionsprocesser, ligesom de sikrer, at ordren leveres og installeres hos kunden til den aftalte tid.

04 Inden levering prøvekøres løsningen her i vores fabrik, hvor kunden også er tilstede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

*påkrævet
 

 

Med mere end 40 års erfaring, de rette mennesker, færdigheder og den rette indstilling, har vi forudsætningerne for en sund og profitabel virksomhed

Derfor er det vigtigt for os klæde vores medarbejdere godt på, både i form af træning og efteruddannelse, men også med et produktprogram og en teknologi der motiverer vores medarbejdere til at yde deres bedste. På den måde skaber vi kontinuitet og vækst i virksomheden.
DAN-Palletiser er internationalt repræsenteret af partnere og en dedikeret og ressourcestærk stab af medarbejdere.

Ledige Stillinger

 

Serviceleder

Læs mere om jobbet her

 

Danmark

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev  

Jane Andersen
Sales Coordinator
Tel: +45 81 40 93 29
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev

England

Kevin Caffrey
Area Sales Manager
Mobil +44 7968 2422 43
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
1 Thyme Avenue
Bourne
Lincolnshire
PE10 9ND

 

Irland

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev  

Estland

Ando Okk
Tel +372 6996420
Mobil +372 5078828
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Quadri Group LTD.
Weisenbergi 16-2
EE – 10150 Talinn
www.signode.ee

 

Baltikum og Australien

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev

 


Sverige

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev

 

France

Stéphane Giraudon
Tel +33 (0)1 49 38 95 00
Mobil +336 07 79 58 86
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
WRH Global France S.A.S
ZAC Paris Nord II,
9 Rue des TRois Sæurs  Bat. Art'Val
B.P. 52256 Villepinte
FR-95957 Roissy CDG Cedex
www.wrh-global-france.com

 

Holland (BeNeLux)

Guido M. van der Werf
Idépack Verpakkingsmachines B.V.
Zeilmaker 8
NL-3861 SM Nijkerk
The Netherlands

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel: +31(0)33-299 00 08
Skype: guido.van.der.werf

 

 

Norge

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev

 

Polen

Piotr A. Lawski
Tel +48 22 86 24 556
Mobil +48 60 16 20 903
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MAS Trading
Ul. Ludwiki 3A/1
PL – 01-226 Warsaw
www.mastrading.pl

 

Finland

Thorolf Sjölund
Tel +358 9 2219 300
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TS Products Oy
Susitie 10 FI-02400 Kirkkonummi
www.tsproducts.fi

 

Tyskland

Simon Rune Sørensen
COO
Mobil +45 22 69 21 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan Palletiser A/S
Borgergade 17
DK-4241 Vemmelev

 

USA

Bruce Barna
Tel (412) 973-3388
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
4201 NW 124th Avenue
Coral Springs
FL 33065


DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.