• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Graasten Salater A/S

Dressing og salater i lange baner

Automatiserede processer sikrer høj, ensartet kvalitet i Graasten. Graasten Salater A/S blev grundlagt i 1947. Virksomhedens salater, remoulade og dressinger er gennem generationer blevet en fast del af danskernes hverdag og fest.

Et tæt samarbejde mellem Graasten Salater og DAN-Palletiser vedrørende palletering i produktionen har ført til, at salatproducenten har købt to halvautomatiske pallelastere.

Enkel at installere

Valget faldt på MK1, der leveres færdigmonteret og derfor er enkel at installere. Af samme årsag skal der ikke afsættes tid til montage, ligesom der heller ikke er omkostninger til installationen af pallelasteren.

Graastens Salaters omkostningsbesparende pallelastere MK1-A2 håndterer EUR-paller, 800 x 1200 mm, og 4 stk. 1/4-paller manuelt placeret på en 1/1 EUR-palle.

Standardkoncept

”MK1-A2 pallelasteren er den ideelle løsning til vores produktion, idet lasterne er opbygget efter et standardkoncept, som vil kunne bruges til alle applikationer i vores produktion. Et nyt pakkemønster kan være oppe at køre på under ½ time”, siger fabrikschef, Carsten Reinholdt Tarp.

Maskinen er opbygget i et solidt mekanisk koncept uden brug af fejlfølsomme komponenter.

Graasten Salater har grundet ren ordreproduktion valgt et ”stand-alone” anlæg frem for centrale palleteringsanlæg, idet ordremængderne og pallestørrelserne varierer fra ordre til ordre.

Ren ordreproduktion

”Ved et ”stand-alone” anlæg vil der ligeledes kun være stop på den enkelte linie, og ikke flere på en gang. Det skal dog tilføjes, at stop hører til sjældenhederne på et anlæg fra DAN-Palletiser”, siger fabrikschef, Carsten Reinholdt Tarp

Produkterne ankommer fra produktionen via fem produktionslinier, to chipsog tre snack linier. DAN-Palletiser modtager kasserne via eksisterende rullebaner, hvorefter kasserne kører videre til 16 akkumuleringsbaner.

Graasten Salater A/S

Maskinen er opbygget i et solidt mekanisk koncept uden brug af fejlfølsomme komponenter.
Graastens Salaters omkostningsbesparende pallelastere MK1-A2 håndterer EUR-paller, 800 x 1200 mm, og 4 stk. 1/4-paller manuelt placeret på en 1/1 EUR-palle.


Graasten Salater A/S

DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.