• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Effektiv palletering forbedrer din indtjening

Over hele verden står mere end 1.000 palleteringsrobotter som vi har udviklet og leveret. Dag ud og dag ind pakker robotterne koniske spande, kasser, flasker og mange andre former for emballage.

Vi fokuserer på at imødekomme individuelle krav til palletering og andre behov for intern transport. Vi tager altid udgangspunkt i netop jeres produktion og behov, og sikrer dermed, at jeres pallelaster er med til at skabe en mere effektiv pakningsproces og jeres produkter kommer snorlige på pallen. Dermed kan I minimere jeres produktionsomkostninger, sikre øget produktionskapacitet og forbedre jeres arbejdsmiljø.
Vores Serviceafdeling kan hjælpe til med, at jeres palleteringsløsning fungerer optimalt. Vores service inkluderer serviceeftersyn, reparation og levering af reservedele eller teknisk assistance 24/7

 
 

Seneste nyheder

På vej mod topformen

Dan Palletiser har taget hul på 2018 med optimisme efter en vellykket effektiviseringsproces.

Læs mere …

DAN-Palletiser videreføres med ny ejer

DAN-Palletiser kommer til at indgå som en del af BILAs forretning, men stadig under det samme velkendte navn.

Læs mere …

Specialløsninger

Vi er eksperter i komplekse løsninger og vores specialløsninger bliver 100% skræddersyet til jeres behov.

Læs mere

Standardløsninger

Med vores standardløsninger kan I hurtigt og nemt få optimeret jeres produktion og samtidig sikre et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

Service

Vores service inkluderer serviceeftersyn, reparation og levering af reservedele. Og hvis der er behov for det, kan vi kontaktes døgnet rundt.

Læs mere

Kom i kontakt med os

DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.